Kouluttajat

EDlooper – Älykästä ajonseurantaa ja opastusta

Uusi kotimainen EDlooper-seurantajärjestelmä tehostaa vastuullisen ajotavan omaksumista. Se soveltuu apuvälineeksi niin ammatti- kuin yksityiskäyttöönkin. EDlooper auttaa myös ylläpitämään EcoDriving-kursseilla opittuja taitoja.

EDlooperin käyttöönotto on yksinkertaista. Kytke lukija autoosi ja lataa EDlooper-sovellus puhelimeesi. Selkeä ja helppolukuinen näkymä kertoo ajon aikana tärkeimmät ajotapaan liittyvät tiedot.

Ajon aikana puhelimen näytöllä on selkeä ja helppolukuinen ajotapanäkymä, josta palautteen näkee erityisesti voimakkaammista kiihdytyksistä, jarrutuksista ja epätasaisesti kaasunkäytöstä. Lyhyet sanalliset palautteet ovat hyvin kiteytettyjä, ja ne voidaan lukea myös jälkeenpäin puhelimesta tai verkkopalvelusta. Yksittäiset ajotapahtumat tallentuvat karttakoordinaattien mukaan, joten matkoja voi selata kartalla, ja käydä hetkittäiset ajotapahtumat läpi uudelleen.

Verkkopalvelusta voidaan myös tulostaa tai tallentaa ajomatkojen vertailut, ajotavan edistymiskaaviot, ajopäiväkirjat, matkalaskut sekä vapaa-ajan ja työajojen erittelyt. Kaikki ajotapatiedot voidaan rajata kuljettaja- ja autokohtaisesti sekä valituilta ajankohdilta.

Lisätietoa: www.edlooper.com

EDlooper – logo